office HQ

The proposals include the complete re-planning and refurbishment of the internal plans arranged over two large floor plates and the external façade re-design. The client’s aspiration is to re-brand the company by how the internal plan operates as a reaction to co-worker and tech operator themes, of open plan and part private plan division referencing ‘Burolandschaft office landscape’ ideologies.

We have worked with the existing fine ribbon window proportions of the facades to re-invent the buildings aesthetic appearance by removal of ground floor brick panels for full height glazing and a Portland stone Porte cochere entrance, and re-materialising the first floor with full height glazing layered behind a new bronze clad exterior and bronze Brise Soleil fins. Additional solar control is done so by automatic blinds between the inner and outer glazing systems.